Shtyhet orari i mbylljes së votimit për shkarkimin e Bashës

Shtyhet orari i mbylljes së votimit për shkarkimin e Bashës

90
SHPËRNDAJE

Vendim:

Komisioni I Organizimit të Kontrollit dhe Operacioneve Elektorale

Komisioni vendos për shtyrjen e orarit të votimit deri në orën 18.00.

Nëse edhe pas orës 18.00 ka fluks votuesish pranë qendrave të votimit, procesi I votimit të vijojë deri sa të ketë votuar edhe anëtari I fundit I Partisë Demokratike.

S'KA KOMENTE