Shtohen rastet ne Fier me virozat e lekures tek femijet

Shtohen rastet ne Fier me virozat e lekures tek femijet

425
SHPËRNDAJE

Periudha e tanishme shenon fluks te rasteve nga virozat e lekures . Me te prekur femijet. Mjeku dermatolog ne Spitalin Amerikan ne Fier Ermal Sina ka shpjeguar se ne kete periudhe ka nje situate te rasteve te shtuara te semundjeve te lekures.

Ekzantema apo virusi qe eshte ne qarkullim si varicela,rubeola apo lija shfaqin shenja te skuqjes se lekures te cilat prekin me shpesh femijet dhe me kete konstatim prinderit duhet tw paraqiten tek mjeku dermatolog pasi nga nje forme e thjeshte e virozes mund te kthehet ne rrezik serioz per shendetin e femijeve te tyre por edhe perhapjen e kesaj semundje edhe tek femijet e tjere.

Sinkron Ermal Sina

S'KA KOMENTE