Shtimi i muzikes me një orë, biznesi në Vlorë refuzon Ramën

Shtimi i muzikes me një orë, biznesi në Vlorë refuzon Ramën

149
SHPËRNDAJE

Biznesi i Vlorës ka refuzuar ofertën e kryeministrit Rama për të zgjatur me 1 orë lejimin e muzikës në bare dhe restorante, respektivisht nga ora 10:00 në 11:00.

Administratorët dhe pronarët e bizneseve në shëtitoren e Vlorës kërkojnë lejimin e muzikës deri në orën 24:00 dhe të lejohen të punojnë deri në orën 02:00 të mëngjesit.

Nëse nuk do ketë reagim serioz dhe marrje seriozisht të kërkesave së tyre biznesmenët vlonjate theksojnë se do të qëndrojnë të mbyllur dhe do të ndërpresim kontratat e punës me të gjithë punonjësit.

S'KA KOMENTE