Video/Sot ne Fier ndeshkohen per rripin  46 drejtues

Video/Sot ne Fier ndeshkohen per rripin  46 drejtues

482
SHPËRNDAJE

Policia e qarkullimit eshte bere me e ashper ne masat ndaj drejtuesve te automjeteve ne zbatim te kodit rrugor e ne vecanti per mos vendosje te rripit te sigurimit.Vetem sot per munges te rripit te sigurimit jane ndeshkuar me gjoba 46 drejtues mjetesh nderkoh per vdo dite masat e penaliteteve per pije alkolike kalim te kufijve te shpejtesise dhe perdorim te celularit shkojn ne gati 160 gjoba

Grupet e kontrolleve nuk kursejne cdo dite dhjetra drejtues te parregulkt ne vendosje te rripit si dhe dokumentacionit.Me fillimin e zbatimit te nenit 170 të Kodit Rrugor dhe deri me sot ku po aplikohen masat e reja administrative që parashikon ky Nen duke  vendosur vetem per rripin e sigurimit mbi 35-40  gjoba cdo dite rrethin Fier  

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.