Video/Rradhe te gjata pritje ne Kontrollin Teknik e Automjeteve ne Fier

Video/Rradhe te gjata pritje ne Kontrollin Teknik e Automjeteve ne Fier

264
SHPËRNDAJE

Rradhe te gjata pritje ne Kontrollin Teknik e Automjeteve ne Fier. Drejtues te shumte mjetesh kane drejtuar ankesa per sherbimin ne fjale i cili duhet te zgjidhte ne kohe drejtuesit e mjeteve qe paguajne cdo vite detyrimet ndaj shtetit. Sipas drejtuesve te automjeteve ky sherbim mbulon mijra automjet nga Fieri , Lushnja dhe Mallakastra si e vetma pike kontrolli teknik ndersa u duhet te presin me ore per te kryer te gjitha procedurat qe kerkohen. Sipas drejtuesve te automjeteve sherbimi ne fjale duhet te kishte disa sportele si dhe kushte te cilat sot jane tw mjerushme .Jashte kameres punonjes nga kontrolli teknik i automjeteve ne Fier jane shprehur se kjo situate eshte shkak i neglizhences se drejtuesve te automjeteve per te kryer kontrollin pas festave te fundvitit si edhe kthimi i shume automjeteve per rikontroll pasi nuk plotesojne kushtet teknike.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.