VIDEO/Ne 2017 ne Roskovec 2 milion € investime 

VIDEO/Ne 2017 ne Roskovec 2 milion € investime 

543
SHPËRNDAJE

Viti 2015-2016 shenoi per Bashkine Roskovec permbylljen e gati 301 milion leke te reja investime ne dhjetra vepra si ne rikonstruksion rrugesh, ndertim te ujesjellesave, riparim te shkollave , ndricim , gjelberim si dhe aktivitete te ndeyshme kulturore duke ngritur si asnje here me pare vlerat e humbura te zones se Roskovecit.

Edhe per kete vit kryetarja e bashkise Roskovec Majlinda Bufi ka shprehur prioritetet e investimeve per kete vit si dhe ambicien per te permirsuar sherbimet publike ne te mire te komunitetit te 14 fshatrave te Bashkise Roskovec.

 Edhe kete vit ka thene kryebashkja e Roskovecit Majlinda Bufi shperndarja e investimeve eshte parashikuar te kryhet ne te gjitha fshatrat por edhe sipas problematikave,duke bere te mundur  zgjidhjen  e tyre. E shprehur ne shifra vleren e investimeve te ketij viti ne bashkine Roskovec shkon ne gati 200 milion leke te reja  per rreth 20 objekte

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.