Video/Mijra pisha te demtuara ne Darzeze nga stuhite detare

Video/Mijra pisha te demtuara ne Darzeze nga stuhite detare

111
SHPËRNDAJE

Mijra pisha jane demtuar nga ererat detare ne plazhin Seman dhe Darzeze. Prej vitit 2015 situata e drureve te demtuar percillet edhe nepermjet pamjeve te sotme. Jane afro 3 parcela apo 7 ha drure pisha rreth 60 vjecare te demtuara pergjate bregdetit te Plazheve Darzeze dhe Seman ndersa per shkak te kalimit ne administrim te pyjeve njesive vendore dhe reformes territoriale kaloi me pak vonese tenderimi per te shfrytezuar sasine e lendes drusore te demtuar dhe zevendesimin me drure te rinje ne siperfaqen e demtuar. Sipas drejtuesit te sherbimit pyjor te bashkise Fier Agim Hoxha jane rreth 960 meter kub lende drusore , dhe 130 m kub lend dru zjarri te cilat do te kalojne ne treg dhe me vleren e financimit te perfituar nga shitja e tyre do te behet rikuperimi i drureve te demtuar

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.