VIDEO/Hyrja e Roskovecit!Ja si duket sot,pasi ..

VIDEO/Hyrja e Roskovecit!Ja si duket sot,pasi ..

927
SHPËRNDAJE

Ka marre formen e nje rruge moderne hyrja per ne Qytetin Roskovec.Kjo eshte rruga me te gjithe ndryshimet qe pesoi nga zbatimi i projektit ne trotuare ndricim, gjelberim dhe ne veprat rrugore(Veshje te skarpateve te kanalit qe pershkon rrugen si dhe parmaket metalik) 
Rreth 17.5 milion leke te reja investoi Bashkia Roskovec per te mbritur deri tek kjo pamje qe ka standarte te nje rruge bashkohore .Per me teper ruga ne fjale bashkon njesine administrative Kuman me bashkine Roskovec .Trotuaret dhe gjelberimi do ti japin tashme mundesi komunitetit te banoreve te Roskovecit dhe Kuman te pershkojne si shetitore kete pjese rruge.


 Investimi ,permireson ndjeshem komunikimin ne kete aks rrugor jo vetem per automjetet por edhe kembesoret dhe perdoruresit e bicikletave duke shmangur edhe aksidentet.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.