Video/150 te rinje vizitojne ujevaren e “Hinkes”ne Peshtan,FIER

Video/150 te rinje vizitojne ujevaren e “Hinkes”ne Peshtan,FIER

577
SHPËRNDAJE

Pas jehones qe mori ne rrjetet sociale Ujevara 20 m e larte e “Hinkes” ne zonen e Peshtanit tani eshte kthyer ne nje destinacion per vizitoret .
3 autobuz me 150 te rinje te organizuar nga bashkia fier kane zgjedhur kete destinacion turistik duke vizituar bimesine e zones se Peshtanit dhe Ujevaren 20 m te larte te “Hinkes” . 
Kurioziteti dhe prekja e realitetit per keto vende shume prane qytetit te lindjes e bejne me interesant udhetimin
Ujëvara e Hinkës në Peshtan është resurs i Fierit i panjohur me pare. Ky eshte grupi i dyte me te rinje pas shkolles se muZikes Jakov Xoxa qe te shtytur nga kureshtja vizitojne kete peisazh natyror vetem 5 km larg qytetit te Fierit
Ky udhetim eshte mundesuar në kuadër të promovimit të turizmit, pasurive natyrore, nëpërmjet Drejtorisë së Arsimit, Rinisë dhe Promovimit Eco Vendlindja duke dhene nje mesazh per te gjithe per ta kthyer kete vend te vizitueshem per te gjithe . 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.