Video/ Shikoni si duket sot,rruga e Mbersit, Ngjeqarit dhe Vloshtit.

Video/ Shikoni si duket sot,rruga e Mbersit, Ngjeqarit dhe Vloshtit.

148
SHPËRNDAJE

Bashkia Roskovec ka nisur investimin ne rikonstruksionin e rruges se Ngjeqarit me nje vlere financimi prej 12 milion e 174 mije leke te reja ( nga te ardhurat e bashkise)duke i dhene fund problematikes se komunikimit dhe transportit per kete komunitet. Investimi qe ka nisur eshte vetem faza e pare e projektit qe po zbaton bashkia Roskovec per ndryshimin e Ngjeqarit. 

Nderkohe per banoret e Mbersit tashme rruga nuk do te jete problem pas investimit qe ka kryer bashkia Roskovec ne kete aks rrugor. Investimi prej 13 milion lek te reja nga te ardhurat e bashkise i afron tashme me shpejt banoret e Mbersit me fshatrat perreth dhe Roskovecin


Edhe pse tashme ka perfunduar,  rruga e Vloshtit te jep nje kenaqesi gjate udhetimit, jo vetem per cilesine e rruges ,por edhe per panoramen e kesaj zone.Rruga ne fjale eshte rikonstruktuar nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.