Video/ Prokurori Pergjithshem emra te tjere priten per dekriminalizimin

Video/ Prokurori Pergjithshem emra te tjere priten per dekriminalizimin

86
SHPËRNDAJE

Prokurori i Pergjithshem Adriatik Llalla nga Fieri ku ka zhvilluar analizen e kolegeve ka thene se ka emra te tjere qe do te dalin ne ditet ne vazhdim per dekriminalizimin. Llalla eshte shprehur se ky proces eshte mjaft i rendesishem dhe per kete qellim jane angazhuar struktura te posacme te hetimit nga prokuroria ku do tekete edhe emra konkrete ne perfundimte hetimeve . Kryeprokurori Llalla gjithashtu eshte shprehur se kerkon ndihmen e qytetareve per denoncimin e rasteve ne keto institucione. Duke ju referuar Fierit Kryeprokurori Llalla eshte shprehur se ka rritje te volumit te punes ne kultivimin e lendeve narkotike ku problematike mbetet zbulueshmeria e autoreve. Llalla gjithashtu ka shpjeguar edhe mbi hetimet per shperthimet ne Zharrez dhe demshperblimet ndaj banoreve te cilat do te shkojne deri ne fund
Ndersa Kryekprokurori I Pergjithshem nuk ka parapelqyer te ktheje nje pergjigje mbi pyetjen e nje permirsimi te marrdhenieve mes tij dhe Ambasadorit Amerikan

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.