VIDEO/ Banorët e Zharrëzës debatojne ashper në bashkinë e Patosit

VIDEO/ Banorët e Zharrëzës debatojne ashper në bashkinë e Patosit

173
SHPËRNDAJE

Nuk mbarojne problemwt me banoret e Zharrezes . Pas fitores se te drejtes se tyre me qeverine per deshmperblimet nga termetet e Bankers ata kane pasur seriah probleme ne bashkine Patos

Sipas banorëve shkak ka qenë mos marrja parasysh e dy kushteve më kryesore mbi komisionet e verifikimit të dëmeve në banesa. Kushti parë ishte që verifikimet e banesave të kryhen nga aparatura të veçanta. Gjë që u mohua nga nëndrejtoresha e Entit të Banesave Rajmonda Stefa, kryetarja e grupeve të verifikimeve .

Kushti i dytë ishte që në grupet e verifikimeve të kete dhe një anëtar nga banoret për çdo grup, me qëllim shmangien e abuzimeve të cilat u konstatuan në grupet e para të verifikimeve të ngritura nga bashkia Patos. 

Banorët kerkuan që të merren parasysh kërkesat e tyre, pasi përndryshe janë të gatshëm “të marrin me shkelma këdo që tenton të manipulojë apo tenton të përfitojë padrejtësisht nga kjo situatë”.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.