Vettingu:400 emra prokuroreve dhe gjyqtareve per verifikim te pronave ne Fier

Vettingu:400 emra prokuroreve dhe gjyqtareve per verifikim te pronave ne Fier

327
SHPËRNDAJE

Nje dosje me 400 emra te prokuroreve dhe gjyqtareve kane mberritur per verifikim te pasurise edhe ne Fier. Ligji per Vettingun detyron Zyren Vendore  te Pasurive te Paluajtshme ne Fier per te kontrolluar ,nese egziston pasuri ne emrat e gjyqtareve ,prokuroreve  ,apo familjareve dhe te afermve te tyre. Sipas ZVRPP ne Fier ne kete liste jane perfshire, jo vetem emrat e prokuroreve dhe gjyqtareve te Fierit por edhe te gjithe Shqiperise 

. Kjo ka bere qe puna e ZVRPP Fier te reduktohet ne drejtim te sherbimeve te qytetareve ,pasi eshte fokusuar ne drejtim te verifikimit te pasurive te gjyqtareve dhe prokuroreve.Pervec punes voluminoze dhe hulumtuese qe kerkohet per pronat e gjyqtareve dhe prokuroreve ,per punonjesit e ZVRPP egziston nje pergjigjesi ligjore .Ata perballen me ligjin nese qofte pa dashje mund t’u shpetoj ndonje prone e paverifikuar

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.