Subashi :Eshte vendosur,impianti i plehrave do te ndertohet ne Fier,

Subashi :Eshte vendosur,impianti i plehrave do te ndertohet ne Fier,

301
SHPËRNDAJE

Kreu i bashkise Fier pas  vizites ne Elbasan nga ku inaguruar impianti i mbetjeve urbane nga kryeministri Edi Rama ,i ka qendruar i vendosur vendimit per ndertimin edhe ne Fier te impiantit te plehrave .Erdhem nga Elbasani dhe pame dhe morem nje teknologji qe nuk ka asnje ndotje dhe kete do t’ja tregojme edhe banoreve qe e kundershtojne.

Inagurimi I impiantit të përpunimit të mbetjeve urbane në Elbasan ka nxitur udhëtimin drejt këti qyteti jo vetëm të kryetarit të bashkisë Fier Armando Subashi por edhe të një grupi të antarëve të Këshillit të Bashkisë Fier. Duke e parë si një praktikë të suksesshme dhe bashkëkohore që do të ndiqet edhe në Fier, per ti dhene zgjidhje përfundimtare këtij problemi shumëvjecar të mbetjeve urbane. 

Duke vizituar impiantin ne Elbasan kreu i bashkise fier dhe ekipi qe e shoqeronte u njoh nga nga afër me teknologjine dhe menyren e perpunimit te mbetjeve urbane dhe per ta marre kete eksperience nga Elbasani per ta sjelle ne Fier. Per te treguar se ky impiant nuk sjell ndotje por redukton ndotjen nga fusha e mbetjeve urbane dhe situata emergjente qe ndodhet ne Fier. 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.