Situata ne zonat e permbytura sot ne 5 Dhjetor

Situata ne zonat e permbytura sot ne 5 Dhjetor

61
SHPËRNDAJE

Mengjesi i 5 Dhjetorit nga permbytjet ne zonat Fier. Pas terheqjes se ujit ne zonat e permbytura nga lumi Vjose ne Ferras , Kashisht , Cerven , Qarr, Bocove, Martin dhe Pish Poro situata e sotme paraqitet problematike ne banesat e banoreve cka la pas permbytja si dhe ne siperfaqet e tokes bujqesore qe ende nuk jane terhequr apo kulluar nga kanalet kulluese. Sipas E.C deri tani jane demtuar rreth 300 banesa ne keto zona ndersa dhe me terheqjen e ujit nga vjosa 22 familjet e evakuara jane kthyer ne banesat e tyre. Nderkohe sipas shtabit te emergjencave sot fillon edhe komisioni i konstatimit dhe vleresimit te demeve ne zonat e permbytura . Duke ju referuar informacionit te Emergjencave Civile, po sot ,parashikohet edhe nisja e ndihmave drejt zonave te permbytura. Prej dy ditesh ne zonat e permbytura eshte rikthyer energjia elektrike dhe uji i pijshem.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.