Shetitjet ne Pedonale mbaruan,ne javen tjeter qarkullimi per automjetet

Shetitjet ne Pedonale mbaruan,ne javen tjeter qarkullimi per automjetet

1088
SHPËRNDAJE

Shetitjet ne Pedonale mbaruan ,ne javen tjeter  nis qarkullimi per automjetet. Drejtoria e Sherbimeve Publike te Bashkise Fier nga konfirmohet ky lajm ka shpjeguar se per shkak te punimeve qe po kryhen ne qytet dhe situates se krijuar ne trafik eshte parashikuar nje zbrazje e trafikut .Ne javen e ardhshme nis zbatimin e punimeve per sistemimin e kanalizimeve te ujrave te zeza ne rrugen “Dervish Hekali”( shkolla e muzikes-qendra e Fierit) dhe ne keto kushte te bllokimit te kesaj rruge bashkia fier eshte e detyruar te cliroje levizjn e trafikut ne rrugen “Mujo Ulqinaku” e cila perfundon asfaltimin ne fund te kesaj jave si dhe duke lejuar levizjen e mjeteve ne cdo kohe ne pedonalen kryesore vetem me nje sens drejtimi jug-veri. Gjithashtu bashkia Fier ka vendosur  qe ne rrugen     “Kastriot Muco” ( rruga e Grecallis) te ndalohet parkimi i automjeteve ne te du anet me qellim levizjen e lire dhe pa pengese te automjeteve.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.