Rrethrrotullimi i “Sharres”sot dhe neser, nisin reagimet

Rrethrrotullimi i “Sharres”sot dhe neser, nisin reagimet

1032
SHPËRNDAJE

Kur po shkon drejt perfundimit rikonstruksioni i rtuges  “Mujo Ulqinaku”,se bashku me te kane nisur edhe diskutimet . Kane nisur pikerisht tani duke pare se rrethrrotullimi po mgrihet si mur perreth . Muri ngrihet ne afro  80 cm lartesi , gje qe mund te behet shkak edhe per ndonje aksident  kane thene disa specialiste urbaniste ne kete qytet .Megjithe mendimet kunder  te qytetareve , kalimtareve, drejtuesve te mjeteve dhe specialiste urbanist jashte bashkisr ,nga specialistet brenda bashkise se Fierit mbrohet ky projekt me argumentin se rrethrrutullime te tille ka e gjithe bota dhe nuk ka asnje problem per ndonje aksident ,pasi shpejtesia e lejuar brenda ne qytet eshte e kufizuar ne 35 km dhe nuk ka rrezik . Ne opinionet e qytetareve ky argument nuk qendron, pasi, nuk pritet qe automjetet te shkatertohen plotesisht deri me pasoja fatale, por do kete demtime ne materiale  sic po ndodh me sferat ne pedonale qe jane shkulur nga goditja prej automjeteve dhe jane rivwndosur  nga bashkia


S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.