Reagon OSHE per mungesen e energjise ne Seman

Reagon OSHE per mungesen e energjise ne Seman

224
SHPËRNDAJE

Ne plazhin Seman eshte vetem Nje kabine private e quajtur Koci Cuku dhe ne pronesi te ketij te fundit e cila ishte jashte kushteve teknike. Per tu ardhur ne ndihme bisnesit I cili furnizohen nga kjo kabine Oshee Fier ndermori nje aksion per kthimin e linjes Se tensionit te ulet nga jashte kushteve teknike dhe te rezikshme per pushuesit dhe bizneset ne linje me kabell dhe brenda kushteve teknike dhe sigurimit te jetes se abonenteve. Theksojme se ne (oshe)nuk na lejohet te investojme ne linja dhe kabina private dhe keto linja do te jen provizore deri ne tetor. Ku do te cmontohen perseri. Nga ana e pronarit kemi kerkuar qe te kthej kabinen brenda kushteve teknike me gjithe aksesoret qe I mungojne asaj si dbe ti hedh vaj transformatorit te tij. Po keshtu I kemi kerkuar qe ta dorezoj kete kabine oshee qe Te investojme ne ne te duke e liruar nga keto detyrime. Deri me tani nga ana e tij nuk eshte bere as e para dhe as e dyta. Jemi ne pritje qe te pakten tja dhuroj oshee qe te nderhyjme ne te.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.