Qytetaret kritika Bashkise per rrugen e zgjeruar “Jani Bakalli”

Qytetaret kritika Bashkise per rrugen e zgjeruar “Jani Bakalli”

1394
SHPËRNDAJE

Sapo ka perfunduar rruga Jani Bakalli qe lidh sheshin “Europa Plazza” (Globi) me pjesen lindore te qytetit te Fierit dhe menjehere kane nisur kritikat e qytetareve ndaj Bashkise per punimet e kryera.

Kritikat jane publikuar ne rrjetin social facebook ne faqen zyrtare te Bashkise Fier dhe kreut te saj ku qytetaret jane shprehur se rruga ne fjale nuk mund te quhet e perfunduar kur trotuaret jane cope cope nderkohe qe ky investim nuk eshte i plote pasi mungojn dhenuk jane mjaftueshem shimbledhesat te cilat do shkaktojne permbytje te rruges . Gjithashtu komentuesit jane shprehur kritik ndaj sinjalistikes se rruges e cila ne pjesen e sapo vijezuar do te kete te njejtin fat qe do te fshihet si ne pjesen tjeter

Me poshte disa nga komentet e shkeputura nga faqja zyrtare e bashkise si dhe video nga rruga.


S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.