5 familje nuk lejojne punimet per parkun Fier, nderhyn policia.

5 familje nuk lejojne punimet per parkun Fier, nderhyn policia.

1836
SHPËRNDAJE

Punimet per ndertimin e parkut qendror ne Fier jane penguar sot ne mengjes pasi 5 familje qe me pare u eshte prishur objekti ne siperfaqen qe do te ndertohet parku nuk kane qene dakort me cmimin e tokes se shpronesuar dhe jane ne proces gjyqesor.

Disa gra nuk kane lejiar mjetet te punojne ndersa me pas eshte njoftuar policia e cila ka larguar familjaret nga vendi i punimeve . Pergjate nje kohe te gjate policia ka qendruar e gatshme per ndonje rast te ngjashem tentative nga familjaret per te penguar punimet. Sipas bashkise familjaret qe kane pretenduar pronen e tyre ne kete vend jane sqaruar sipas ligjit.

Per gati nje vit pas egzekutimit me prishje te objekteve ne pronen e tyre familjet ne fjale kane kerkuar drejtesi per te marre vleren reale te cmimit te prones qe preket nga ky investim i bashkise. Sipas bashkise disa prej familjeve ne fjale nuk disponojne dokumentacionin e duhur

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.