Policia Bashkiake Fier, gjoba dhe sekuestro tregtareve ambulant neper rruge

Policia Bashkiake Fier, gjoba dhe sekuestro tregtareve ambulant neper rruge

203
SHPËRNDAJE

Bashkia Fier nepermjet policise bashkiake ka zbritur me gjoba neper rruget e Fierit ndaj tregetareve ambulant. Sipas shefit te policise bashkiake ne Fier Pellumb Llakaj vetem sot jane vendosur 8 gjoba ndaj tregetareve, 5 prej te cileve eshte sekuestruar edhe malli qe tregetonin. 

Tregetaret ambulant jane kryesisht fermere qe vijne shesin produkte bujqesore ne disa rruge te Fierit duke u bere jo vetem pengese per kalimtaret por edhe duke tregetusr ne menyre te paligjshmePer nje pjese te tregetareve ambulant jane paralajmeruar masat penalizuese si dhe jane percjelle keshillime per tu legalizuar dhe zhvilluar aktivitetin ne tregun e ri bujqesor.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.