Pluhuri dhe trafiku “bashkudhetaret”tane ne rruget e Fierit

Pluhuri dhe trafiku “bashkudhetaret”tane ne rruget e Fierit

1003
SHPËRNDAJE

Pluhuri dhe trafiku “bashkudhetaret”tane ne rruget e Fierit. Ne 3 vjet qe kane nisur keto investime kush e di sa pluhur kemi ngrene per shkak te ndotjes se larte .Pervec eres mbytese te Gjanices ham cdo dite edhe pluhurin. Nuk kundershtojm investimet qe po kryhen por menyren sesi po operohet. Nje makine uje qe do sperkaste cdo dite qytetin dhe rruget ne zbatim punimesh do reduktonin pluhurin e dendur qe hyn edhe ne banesa .Prej 3 vjetesh Fieri eshte shendruar nje kantier ndertimi qe ka nisur me ndertimin e “Pedonales”rruges nga”Sharra” – “Ura e Sheqit” , Pedonalja e Xhamise dhe deri ne ditet sot ne investime te tjera ne Mujo Ulqinaku zgjerimi i rruges ne “Lgj 1 Maj”.Disa vite me pare Fieri sipas nje monitorimi te mjedisit renditej i 3 ne Shqiperi per nivelin e larte te ndotjes qe shkaktohej ne mjedis nga zona Naftembajtese, rafinerite dhe derdhjet ne Gjanice sot pas kesaj ndotje duhet te jemi ne vend te pare

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.