PD Fier denoncon Bashkine : Abuzime me demshperblimet per te permbyturit

PD Fier denoncon Bashkine : Abuzime me demshperblimet per te permbyturit

116
SHPËRNDAJE

Partia demokratike dega Fier ka denoncuar ne mbledhjen e sotme te keshillit bashkiak, abuzimin me shperdorimin w fondeve publike per te permbyturit e Dhjetorit 2017 ne Fier.

Deklarata e Qendrimi te PD Fier ne KB Fier

Partia demokratike dega Fier ka denoncuar ne mbledhjen e sotme te keshillit bashkiak, turpin e radhes se bashkise se rilindjes, abuzivitetin dhe shperdorimin e fondeve publike ne hartimin e listes emerore per demshperblimin e banoreve te demtuar nga permbytja e lumit Vjose ne muajin dhjetor 2017. Demshperblehen familje me pa te drejte, vetem e vetem se i sherbejne pushtetit te oligarkeve, dhe lihen jashte liste ato familje, qe u demtuan ne te vertet. Me poshte po ju veme ne dispozicion fakte dhe prova per menyren e abuzimit.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.