OSHE i nderpret energjine, 193 abonenteve debitore ne Cakran, Fier.

OSHE i nderpret energjine, 193 abonenteve debitore ne Cakran, Fier.

465
SHPËRNDAJE

Rreth 8 grupe pune te OSHE kane nisur kontrollet ne Cakran per evidentimin e debive te   papaguara te energjise elektrike.Sipas OSHE , Fier, abonentet ne fjale jane debitore ne faturat e konsumit te energjise elektrike per disa muaj dhe ishin paralajmeruar per masen e prerjes se energjise se papaguar. Shumica e abonenteve qe sot u eshte prere energjia nga OSHE ,jane abonente familjare.

Rreth 104 milion leke te reja ka qene vlera e debise se papaguar nga debitoret ne fjaleGrupet e prerjes se OSHE kane kryer prerje te energjise per debitore private dhe familjare edhe ne qytetin e Fierit. Vetem ne Shtator ne Fier jane kryer 400 prerje te energjise per abonentet debitore.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.