OSHE :Ja ku duhet të njoftoni nëse ju mungon energjia

OSHE :Ja ku duhet të njoftoni nëse ju mungon energjia

47
SHPËRNDAJE

Në të gjithë territorin sipas rajoneve janë ngritur grupet e gatishmërisë të OSHEE sh.a prej 1800 punonjësish.Ata janë në dispozicion për ndjekjen e regjimit të punës së rrjetit shpërndarës, lokalizimin e difekteve dhe marjen e masave për likuidimin e avarive te rrjeti shpërndarës TL/TM/TU qe furnizojne:

• Spitalet,

• Hidrovoret,

• Objektet e rendesisese së veçante administrative, etj,

• Të gjithe konsumatoret, deri tek konsumatori me i fundit,

Për të gjithë territorin qëndron në funksion numri unik call center Call Center i 042274141.

Rajoni Shkodër

Shkodra, Kopliku, Puka dhe Lezha

022 801 023

022 801 024

022 801 025

022 801 026

022 801 028

Rajoni Kukës

Has, Tropojë dhe Kukës

044 326 242

Rajoni Burrel

Mirditë, Burrel, Bulqizë, Dibër dhe Laç

021 723 221

021 723 222

Rajoni Durrës

Durrës, Kavajë, Rrogozhinë, Shijak, Fushë-Krujë dhe Krujë

052 902 222

Rajoni i Tiranë

Tirana, Vora, Kamza dhe fshatrat

044 528 888

044 505 269

044 505 270

Rajoni i Elbasanit

Elbasan, Peqin, Cërrik, Gramsh, Librazhd dhe Përrenjas

054 243 953

054 257 400

Rajoni i Fierit

Fier, Ballsh, Mallakastër dhe Tepelenë

034 600 300

034 600 301

Rajoni i Beratit

Berat, Skrapar, Kuçovë dhe Lushnjë

032 230 520

032 232 311

Rajoni i Korçës

Pogradec, Korçë, Bilisht dhe Kolonjë

082 245 919

Rajoni i Vlorës

Vlorë dhe Himarë

033 426 260

033 407 400

Rajoni Gjirokastër

Gjirokastër, Sarandë, Delvinë dhe Përmet

084 410 517

084 410 519

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.