OSHE dhe Policia Fier nisin aksionin per ndaljen e  vjedhjes se energjise

OSHE dhe Policia Fier nisin aksionin per ndaljen e  vjedhjes se energjise

207
SHPËRNDAJE

​​Operatori i Shperndarjes se Energjise ne Fier ka zhvilluar nje takim te perbashket me drejtues te policise se Qarkut Fier mbi ndarjen  e detyrave dhe masave te perbashketa te aksionit te prerjes se lidhjeve te paligjshme dhe vjedhjes se energjise .Drejtori i OShE per zonen Fier Armando Zhukaj eshte shprehur se ka rezultate te zbehta per zonen Fier ndaj dhe kerkohet nje perkushtim ne kete detyre per te goditur cdo rast  te vjedhjes se energjise ne zonen Fier. Shefi i Komisariatit Fier Artur Selimaj  gjithashtu ka pohuar mbeshtetjen e policise se shtetit ne kete detyre per te prere rrugen vjedhjes dhe abuzimit me energjine elektrike. Shefi i Komisariatit te policise Fier Selimaj ka thene se perpara pergjegjesise do te vendosen jo vetem vejdhesit e energjise por edhe ata punonjes te OShE te cilet fshehin rastet e vjdhjes .Vetem per muajin Shtator jane arrestuar 4 shtetas per abuzim me energjine nderkohe me nisjen e ketij aksioni goditja ndaj shkelesve do te jete me e forte.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.