Nis prishja e godines 3 kateshe prane shkolles “Andon Xoxa”Fier

Nis prishja e godines 3 kateshe prane shkolles “Andon Xoxa”Fier

3576
SHPËRNDAJE

Ka nisur egzekutimi me prishje e godines 3 kateshe prane shkolles Andon Xoxa ne qytetin e Fierit.Kreu i Inspektoriatit Ndertimor Urbanistik Vendor ne Fier Hader Cako eshte shprehur se prishja e godines eshte kryer  me mjete te IKMT ardhur per kete qellim per te cliruar hapsiren qe zinte ky objekt rreth 50 m i gjate ndaj shkolles 9 vjecare Andon Xoxa. Objekti 3 katesh ishte ndertuar me teper se 20 vjet me pare ne pjesen jugore te rrethimit te shkolles 9 vjecare  Andon  Xoxa  ndersa bashke me te do te egzekutohen me prishje edhe 50 objekte te tjera pergjate kesaj rruge Dervish Hekali qe ka nisur rikonstruksionin e plote .Kreu i INUV Bashkia Fier Hader Cako eshte shprehur se poseduesit e objektit ne fjale jane njoftuar per kete qellim ndersa kane nisur edhe VKM per te shpronesuar pronaret.objekti ne fjale ishte ndare ne 12 zyra avokatie dhe zhvillim i  kurseve te gjuheve te huaja .

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.