Nis investimi per Unazen Roskovec

Nis investimi per Unazen Roskovec

307
SHPËRNDAJE


Nis investimi i qeverise shqiptare per rikonstruksionin e unazes se qytetit te Roskovecit. Ishte nje premtim i qeveris se meparshme dhe i lene ne meshire te fatit nderkoh me kerkesat e panumerta te ketij komuniteti dhe insistimit te Bashkise Roskovec eshte bere i mundur financimi i vleres se investimit prej 53 milion lek te reja te ketij segmenti te rendesishem te qytetit te Roskovecit. Kryetarja e Bashkise Roskovec ka inspektuar fillimin e punimeve te kesaj rruge ndersa eshte shprehur se unaza e Roskovecit merr nje rendesi te vecante jo vetem si nje investim qe i shtohet ketij komunitetin por zgjidh perfundimisht levizjen e mjeteve qe i drejtohen Beratit dhe Fierit . Tw gjitha mjetet me pare kalonin mes per mes qytetit perfshi edhe mjetet e tonazhit te rende .Unaza gjithashtu konsiderohet nyje e rendesishme duke i dhen me teper zhvillim urban qytetit te Roskovecit ne prespektiv. Punimet e kesaj rruge me nje gjatesi prej afro 8oo m perfshijne sistemin e kanalizimeve te nendheshme si dhe ndricim dhe gjelberim e trotuare dhe do te jete gati pas 3 muaj
Nderkohe banoret e kesaj zone jane shprehur se nuk ka pasur ndonjehere rruge ne kete hapesire ku sot ka nisur rikonstruksioni i kesaj rruge.Me pare ketu nuk kishte rruge por mbizoteronte balta dhe shkurret.Ata kane vleresuar investimin ne rruge si nje mundesi me te mire te komunikimit dhe zhvillimit te kesaj zone.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.