Ne Frakull situat e rende nga permbytjet , 20 familje jane evakuar

Ne Frakull situat e rende nga permbytjet , 20 familje jane evakuar

158
SHPËRNDAJE

Kryetari i njesise administrative Frakull, Dashnor Troka: Ne Kashishte jane  permbytur 100 ha toke bujqesore dhe 180 ha pyje. Jane evakuar 20 familje dhe bageti. Gjysma e zones pa energji elektrike. Situata vazhdon te perkeqesohet

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.