Ne 3 dite ,tatimoret ne Fier gjoba disa bizneseve.

Ne 3 dite ,tatimoret ne Fier gjoba disa bizneseve.

274
SHPËRNDAJE

Ne 3 dite te aksionit te tatimoreve  jane penalizuar me gjoba 12 subjekte me aktivitet ne Fier. Gjobat jane vendosur per mungese te kasave fiskale ,mos leshimit te kuponit tatimor si  dhe mangesive te dokumentacionit ne librat e blerjes dhe shitjes se mallrave dhe mos deklarim te fuqise punetore.

Aksioni me fjale i tatimoreve ishte paralajmeruar ,megjithate ne keto 3 dite pamvaresisht penaliteteve ka nje reduktim te numrit te bizneseve te parregullt. Rreth 300 subjekte u kontrolluan ne 3 dite nga tatimoret ne Fier dhe pjesa me e madhe e bizneseve eshte gjetur i rregullt.

Aksioni 3 ditor evidentoi situaten e zbatueshmerise se ligjit tatimor per perdorim te kasave fiskale, kuponit tatimor, sigurimit te puonjesve , listes se cmimeve dhe librave te blerjes dhe shitjes.  Aksioni eshte shoqeruar edhe nga sektori i hetimit tatimor

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.