Ndihme ligjore falas nga Gjykata Fier ,per personat qe nuk kane mundesi...

Ndihme ligjore falas nga Gjykata Fier ,per personat qe nuk kane mundesi financiare

224
SHPËRNDAJE

Eshte celur sot nje sherbim i ri ne Gjykaten e Rrethit Gjyqesore Fier qe u vjen ne ndihne ligjore falas komunitetit ne nevoje  . Sherbimi ne fjale u afrohet te gjithe individeve te cilet kerkojne kete sherbim por nuk kanw mundesi ekonomike ta perballojne financiarisht.Keto sherbime nisin prej dhenies se informacionit per kuadrin kushtetues dhe ligjor te Shqiperise  si dhe dhenien e keshillimeve ligjore dhe mjeteve per zgjidhjen e mosmarrveshjeve dhe problemeve ligjore gjithashtu dhenien e te gjitha formave  te tjera te mbeshtetjes juridike. Per te gjitha sherbimet dhe konsulencen qe individet qe kane nevoje u garantohet gjitahshtu ruajtja e konfidencialitetit dhe respektim te etikes profesionale avokatore

Kreu i Gjykates se Rrethit Gjyqesor Fier Roland Jaupaj ka vleresuar kete sherbim teper te rendesishem ne sherbim te kesaj kategorie njerezish  duke i mundesuar sherbimin dhe lehtesuar barren financiare qe kerkoheshin me pare nga gjykata. I gjithe thelbi i ketij sherbimi i shkon kesaj kategorie pa diferencim apo dallim nga qytetaret e tjere.Kjo zyre e vogel edhe pse ka pak kohe qe eshte hapur ,ka pritur deri tani 25 raste te individeve qe kane kerkuar ndihme ligjore falas

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.