Naftetaret e Ballshit protestojne duke marshuar drejt qytetit

Naftetaret e Ballshit protestojne duke marshuar drejt qytetit

357
SHPËRNDAJE

Naftetaret e Ballshit protestojne duke marshuar drejt qytetit
1000 punonjesit e Kombinatit te Naftes kane protestuar perseri ne mengjesin e sotem .Kjo eshte Dita e pare e protestes se naftetareve te Kombinatit te Naftes ne Ballsh qe ka nisur me thirrjet e tyre para portes se uzines dhe ka vijuar me nje marshim prej uzines deri ne qender te qytetit te Ballshit. 
Pergjate ketij marshimi vargut te gjate te protestuesve i jane bashkuar edhe qytetare te Ballshit .Protesta e naftetareve te Ballshit dhe te Rafinerise Fier ka ardhur si shkak i mos marrjes se pagave te prapambetura,(muajit nentor) vijimi i punes me lende te pare dhe statusi i naftetarit. 
Kreret e sindikates kane thene se jane hedhur sigurimet shoqerore.Kjo eshte dita e pare e protestes pasi ne rast se nuk plotesohen keto 3 pika punonjesit do pershkallezojne protesten

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.