Nafta e Ballshit u shitet me lire importuesve, shqiptaret me shtrenjte

Nafta e Ballshit u shitet me lire importuesve, shqiptaret me shtrenjte

71
SHPËRNDAJE

Nafta qe del nga Kombinati i Perpunimit ne Ballsh  jo vetem qe tregetohet ne vendin tone por edhe importohet ,ku nder importuesit me te medhenj jane  Kosova , Mali i Zi, Kroacia.Megjithese shqiptaret kane fatin e madh qe nafta prodhohet dhe perpunohet ne Shqiperi ata nuk kane kete fat apo privilegj te marrin me lire apo me kosto te ulet cmimin e karburantit ne treg.

Nafta shqiptare shitet me 49 leke (afërsisht) në rafinerinë e Ballshit për importuesit e Kosovës, dhe 170 lek në pikat e karburantit për shqiptarët.Kjo eshte nje fature ku tregon zhdoganimin e nje sasie nafte per import ne Kosove ndersa te gjithe shqiptaret e kane te qarte sa eshte cmimi i nje liter nafte ne pikat e karburanteve.

 Ketu ndodhin cudira dhe cmendurira por megjithate shqiptaret ende vazhdojne ta kene mendjen tek politika,partite apo sporti dhe nuk ndihen për xhepin e shëndetin e tyre.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.