Mblidhet Keshilli i Bashkise, ja 10 variantet e impiantit te plehrave ne...

Mblidhet Keshilli i Bashkise, ja 10 variantet e impiantit te plehrave ne Fier

688
SHPËRNDAJE

Eshte mbledhur sot mbledhja jashte rradhe e Keshillit te bashkise Fier . Ashtu sic ishte percaktuar pergjate kwtyre diteve komisioni i ngritur nga bashkia Fier ka mundur te mbledh dhe te perpiloje informacionin dhe studimin mbi variantet e mundeshme te ndertimit te impiantit te perpunimit dhe menaxhimt te mbetjeve urbane ne 10 njeiste administrative te Bashkise Fier. Kreu i Bashkise Fier Armando Subashi ka vleresuar punen e ketij komisioni qe bene te mundur paraqitjen e studimit ne disa variante ku ne cdonjeren prej tyre eshte mundesia te zgjidhet vendodhja me e mire e cila ka brenda te gjitha kushtet teknike dhe kriteret qe jane te pranueshme

Por kreu i grupit te PD Luan Baci pas paraqitjes se 10 varianteve nga komisioni i ngritur per kete qellim ka drejtuar kritika per 7 nga keto variante. Sipas Bacit ne keto 7 variante te paraqitura nuk plotesohwt kriteri baze  inmiratimit te ketij vendimi per ndertimin e impiantit qe sipas tij wshte vendimi i komunitetit ku do te ngrihet ky impian.Ne gjykojme ka thene Baci se ky eshte kushti kryesor i cdo varianti te paraqitur nga ana e ketij komisioni nderkohe ai ka perseritur se qendrimi i grupit te keshilltareve te djathte eshte pro ndertimit te ketij impianti por me konsensus te plote te komunitetit ku do ndertohet

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.