Manjani urdheron pezullimin e kreut te  ZRPP Ballsh

Manjani urdheron pezullimin e kreut te  ZRPP Ballsh

315
SHPËRNDAJE

Ministri i Drejtesise Ylli Manjani ka urdheruar pezullimin nga detyra te kreut te zyres se rregjistrimit te pasurive te paluajtshme ne Mallakaster Besmir Selami. Shkak i pezullimit te tij dhe fillimit te procedurave per shkarkim ka ardhur pasi kryerregjistruesi beri rregjistrim te paligjshem.Ministri urdheroi inspektim te ceshtjes dhe pas verifikimeve eshte konkluduar per pezullimin e kryerregjistruesit te Ballshit pasi kishte transaksione te dyshimta

Manjani urdheroi edhe pezullimin e juristit Erlin Xhafaj

Rregjistrimi i paligjshem eshte referuar edhe prokurorise 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.