Ja zonat ne Fier e Berat qe do jene pa energji per...

Ja zonat ne Fier e Berat qe do jene pa energji per dy dite

1834
SHPËRNDAJE

Ju njoftojme mbi kerkesen e ardhur nga OST-ja,     Per remont te parashikuar te linjes 110kv L110-10/1 Fier – Jagodine – Ballsh,

     ne daten 22/07/2016 nga ora 08:00’ deri ne oren 14:00’ si vijon.

 

Jepet aprovimi nga OSHEE-ja si me poshte.

 

1. Stakim dhe tokezim te linjes 110kv L110-10/1 Fier – Jagodine – Ballsh,

ne daten 22/07/2016, nga ora 08:00’ deri ne oren 14:00’.

Pa energji gjate kesaj kohe mbeten N/stacionet : Jagodine, Gorican,

Ardenice, Libofshe, Karavasta, si dhe subjektet Erzeni, Mulliri i Arte,

Fortis 2, dhe Hidrovori Karavasta.

 

Zona qe mbeten pa energji ne Rrethin Fier / Ish Komunat zharez, Mbrostar ura,

Jagodin, Suk1, Suk 2, Arabaj, Marinez, Kuman, Vidhisht, Luar, Fidrat e naftes,

pjeserisht Qyteti Roskovec, Ish komunat Libofshe, Agim,

fshatrat : Agim, Petove, Remas, Vanaj.

 

Zona qe mbeten pa energji ne Rrethin Lushnje / Komuna Allkaj : Zhelizhan.

Mazhaj.Kundje.Toshkez.Allkaj.Delisufaj.Bicakaj Pompat Ujesjelles –Lushnja.

Hidrovori dhe Sektori Lagunes Karavasta. Komuna Kolonje: Ardenice, Vajkan, Kolonje.

 

Zona qe mbeten pa energji ne Rrethin Berat / Komunat: Kutalli & Poshnje.

Fshatrat: Gorican, Malas-Breg, Hing, Ura e Kucit, Sektori-Agim, Vrapenjte,

Gajd.Lagjet: Zeket, Tafallaret, Goget, Xhahil, Himallaret, Maranjaket, Gorican Pasha.

 

 

OST-ja te njoftoje ne media per Zonat e nderprerjes se energjise.

Veç njoftimit te dhene nga OST-ja , 

Drejtoria Rajonale Fier, Drejtoria Rajonale Berat, Njesia TL Rajoni Jugperendim,

per konsumatore te rendesishem ti rinjoftojne perseri mbi nderprerjen e energjise.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.