Ja si eshte Rruga “Mujo Ulqinaku ” sot !(video)

Ja si eshte Rruga “Mujo Ulqinaku ” sot !(video)

1154
SHPËRNDAJE

Vazhdohet te punohet ne rrugen “Mujo Ulqinaku” .Nisur prej muajit  Mars te ketij viti punimet vazhdojn ne te gjithe gjatesine e rruges si dhe trotuareve dhe restaurimit te fasadave.Punimet thuhet se ecin me ritme dhe do kapin afatet e perfundimit ne muajin shtator.Projekti zbatohet në rrugën “Mujo Ulqinaku”, në segmentin nga Sharra deri te kryqëzimi i Grecallisë (rreth 800 m linear), me vlerë investimi 237 591 722 lekë, mbështetur financiarisht nga Fondi i Zhvillimit të Rajoneve.  

Projekti përfshin: Punimet nëntokësore (kanalizimet e ujërave të bardha dhe të zeza), zgjerim dhe rikonstruksion të plotë të shtresës së rrugës, ndricim, rikonceptim të gjelbërimit, ndërtimin e korsisë së bicikletave në të dy anët e rrugës,ridimensionim e trotuarëve, rivitalizim të fsadave dhe murrit rrethues të shkollës artistike “Jakov Xoxa”. Afati I zbatimit të këtij projekti është 6 muaj 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.