Ja si do jete Roskoveci pas “Rikualifikimit Urban”,miratuar sot nga Keshilli i...

Ja si do jete Roskoveci pas “Rikualifikimit Urban”,miratuar sot nga Keshilli i Bashkise .

1647
SHPËRNDAJE

Keshilli i Bashkise Roskovec ka miratuar sot projektin e “Rikualifikimin Urban”te qendres  se qytetit, duke i hapur rrugen ne kete menyre aprovimit te projektit nga qeveria shqiptare dhe zbatimit te tij.Vlera e finanaciare e ketij projekti shkon ne 290 milion leke te reja qe do te financohet nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. Projekti ne fjale  parashikon nje qender , krejtesisht tjeter nga kjo e sotmja.

Kryetarja e Bashkise Roskovec ,Majlinda Bufi eshte shprehur se ,Rikualifikimi Urban I qendres se qytetit , parashikon nje godine te re ,te  bashkise ,nga egzistuesja . Gjithashtu godinat  perreth dhe fasadat ,do ti nenshtrohen rikonstruksionit  dhe lyerjes .Rikualifikimi Urban i qendres se Roskovecit do te shtrihet ne nje siperfaqe prej 2 ha , me nje shesh te gurte dhe mozaik ,me ndricim dhe gjelberim, qe e krahason Roskovecin e se ardhmes me nje fytyre te nje qyteti unik, ne te gjithe vendin.​

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.