Ja “milionat” qe jane investuar ne Fier ne 2017

Ja “milionat” qe jane investuar ne Fier ne 2017

513
SHPËRNDAJE

Fieri prej gati 3 vjetesh  eshte kthyer ne nje kantier ndertimi . Ne total investimet e kryera ne Fier dhe ato te cilat jane ne vazhdimesi i kane kushtuar qeverise Shqiptare 4,6 miliard leke te reja . Kete vit nga financimet e buxhetit te shtetit si dhe te ardhurave te bashkise Fier jane financuar ne investimet publike 5,2!milion euro apo 702 milion lek te reja 
Sipas informacionit te Drejtorise se Sherbimeve Publike pergjate vitit 2017 ne Fier eshte finamcuar ne 11 objekte 
-1-Ujesjellesi Gorishove-Cakran       31.756.339 milion leke te reja

-2-Ujesjellesi Dermenas                        21. 309.925 

-3-Projekti Qendra Fier.                           10.000.000

-4-Rruga Qender Cakran-Superstrade. 38.081.511

-5-Rruga Daullas-Grecalli-Mujalli.       152.430.421

-6-Ruga “Rauf Nallbani”.                        142.409.769

-7-Rikonstruks  Shkolla “Jakov Xoxa.  105.252.950

-8-Riparim Shkolla Dino Ismail, Levan 21.880.564

-9-Rikonstruks Shkolla Ymer Xhafa.      26.407.998

-10-Rikonstrks Rruga Pishe- Bregdet.    99.985.595

-11-Ujesjelles Mbrostar.                           52.569.521———————————————————————

                                                                   702.084.593

Per vitin 2015-2016

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.