Ja ku do te ndertohet ne Fier fabrika e riciklimit te mbetjeve

Ja ku do te ndertohet ne Fier fabrika e riciklimit te mbetjeve

2739
SHPËRNDAJE

Kreu i bashkise Fier Armando Subashi kishte deklaruar qe ne dt 14 Korrik gjendjen e emergjences ne fushen e mbetjeve urbane ne “Sheq” dhe marrjen e vendimit per nje landfield te ri te mbetjeve urbane dhe fabrikes se perpunimit tw tyre . Sot mesohet se kjo fabrik do te ndertohet ne kete vend ne Plyk te Fierit ndersa ne vendimin e keshillit te bashkise nuk eshte percaktuar vendodhja madje banorët e zonës,nuk jane vene ne dijeni por kane treguar se matjet jane bere ne menyre te fshehte per ndertimin e fabrikes se riciklimit. Ata gjithashtu kane kundershtuar nje vendim qe nuk ka marr me pare miratimin e tyre

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.