Ja c’fare eshte investuar ne Roskovec ne 2017 dhe projektet per 2018(...

Ja c’fare eshte investuar ne Roskovec ne 2017 dhe projektet per 2018( video)

501
SHPËRNDAJE

 Edhe kete vit ka thene kryebashkiakja e Roskovecit Majlinda Bufi shperndarja e investimeve eshte parashikuar te kryhet ne te gjitha fshatrat por edhe sipas problematikave,duke bere te mundur zgjidhjen e tyre. 
Rreth 200 milion leke te reja eshte fondi i financimit, ne investimet qe jane kryer  ne 2017 ne Bashkine Roskovec. Projektet ne fjale jane rikonstruksion te rrugeve , shkolla,objekte shkollore,sistemi i vaditjes dhe kullimit,kanalizime te ujrave te zeza, 
Sipas kryetares se Bashkise Roskovec Majlinda Bufi ,vlera e financimeve per keto investime jane realizuar teresisht nga te ardhurat e Bashkise 

-1- Riparimi i Shkolles Vlosht 2milion 36 mije leke


2 -KUZ Marinez 20 milion 113 mije lek te reja
–3-Ndertimi i KUZ Strum 13 milion 325 mije lek te reja


-4-Ndertimi KUZ prane spitalit Roskovec


-5-Planifikimi i KUZ Agacaj-Suk1 nis ne Shtator 7 milion 320 mije leke te reja


-6-Sistemimi i Ngjeqarit . Faza e pare 12 milion 174 mije leke te reja( faza e dyte 8 mln 895 mije lek


7-Rikonstruksioni i rruges se Mbers 13 milion lek te reja

-13-ndertim KUZ Muskaj ,Strum 2 mln 700 mij lek

Edhe per vitin 2018 kryetarja e bashkise Roskovec Majlinda Bufi ka shprehur prioritetet e investimeve per si dhe ambicien per te permirsuar sherbimet publike ne te mire te komunitetit te 14 fshatrave te Bashkise Roskovec.Ajo ka theksuar se prioritet eshte rimualifikimi urban i qendres Roskovec me nje financim nga qeveria shqiptare prej 290 milion leke te reja si dhe vijimi i projekteve ne infrastrukture ne te 14 fshatrat e Bashkise Roskovec


S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.