Italianët, të interesuar për kultivimin e shegës në Shqipëri.

Italianët, të interesuar për kultivimin e shegës në Shqipëri.

95
SHPËRNDAJE

Resurset e natyrës shqiptare dhe kosto e lirë e punës po tërheq gjithnjë e më shumë vëmendjen e investitorëve italianë për të adresuar sipërmarrje të reja në bujqësinë shqiptare.

Sipërmarrës italianë dhe shqiptarë prezantuan sot në Tiranë, projektin “Jolly Red”, që synon kultivimin e shegës cilësore në rajonin e Orikumit të Vlorës, në jug të vendit, si alternativa më e mirë për ekonominë dhe tregun bujqësor shqiptarë.

Sfida e projektit mbetet krijimi i kooperativës në Orikum të Vlorës, për prodhimin e shegës cilësore “Made in Albania”

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.