Investimi prej 17,5 mln lek bashkon Roskovecin me Kumanin(video)

Investimi prej 17,5 mln lek bashkon Roskovecin me Kumanin(video)

249
SHPËRNDAJE

Perfundojne disa investime te rendesishme ne Bashkine Roskovec.Rreth 17.5 milion leke te reja shkon investimi per pajisjen me ndricim, trotuare, dhe gjelberim per bashkimin e bashkise se Roskovecit me njesine administrative Kuman .Trotuaret dhe gjelberimi do ti japin tashme mundesi komunitetit te banoreve te Roskovecit dhe Kuman te pershkojne si shetitore kete pjese rruge.
Kryetarja e Bashkise Roskovec Majlinda Bufi eshte shprehur se vlera e ketij financimi eshte siguruar dhe zbatuar fale te ardhurave te vete bashkise . Investimi ne fjale do te permirsoje ndjeshem komunikimin ne kete aks rrugor jo vetem per automjetet por edhe kembesoret dhe perdoruresit e bicikletave duke shmangur edhe aksidentet.
Ne perfundim te punimeve eshte edhe unaza e qytetit te Roskovecit me vlere 53 milion leke te reja qe se bashku me investimet e mesiperme lehtesojne trafikun e levizjes se mjeteve ne drejtim te fshatrave te lindjes se Roskovecit dhe qytetit te Beratit.
Banoret dhe drejtues te automjeteve jane shprehur se te gjitha keto investime permirsojne ndjeshem jeten e konunitetit si dhe i japin nje impuls te ri zhvillimi ekonomik dhe estetik Roskovecit

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.