Investimet qe e kane  ndryshuar  PATOSIN nga e kaluara

Investimet qe e kane  ndryshuar  PATOSIN nga e kaluara

100
SHPËRNDAJE

Nga viti ne vit qyteti i Patosit po ndryshon pamje, duke  lene pas te kaluaren . Investimet e viteve te fundit i kane dhene ketij qyteti ,nje pamje krejtesisht te re por edhe teper atractiv per syrin e kujtdo. 

Nga viti ne vit cdo qytetar i Patosit ,tregon se ,ky qytet po ndryshon. Ndryshimi me i madh ka ardhur ne 4 vjecarin e fundit ,ku dhe investimet kane qene te konsiderueshne, jo vetem nga financimet e qeverise por edhe nga te ardhurat e vete bashkise. 

Kryetarja e Bashkise Patos Rajmonda Balili eshte shprehur se ,ky vit shenon kryerjen e disa investimeve te rendesishme ne Patos, me nje vlere financiare prej 492 milion leke te reja . Keto financime qe jane totali i te ardhurave te Bashkise dhe Qeverise Shqiptare jane zbatuar ne 14 objekte qe  jane rikonstruksion rrugesh ne territorin e Bashkise Patos.Ne gati 80 % e te gjitha objekteve ku po investohet , punimet jane ne fazen perfundimtare.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.