Marinza, me investime te reja  ne infrastrukture, per komunitetin

Marinza, me investime te reja  ne infrastrukture, per komunitetin

217
SHPËRNDAJE

Fshati Marinez dhe komuniteti i gjere qe banojne ne kete zone, do te  kene shume shpejt,nje investim,ne sistemin e kanalizimeve te nendheshme . Ka nisur puna per shtrirjen e rrjetit per kete qellim,  me nje vlere financimi prej 4,5 milion leke te reja, te cilat jane planifikuar nga bashkia , me te ardhurat e veta.Kryetarja e Bashkise Roskovecit ,Majlinda Bufi ,eshte shprehur se, ky investim ,e afron fshatin Marinez ,me teper me kushtetet e nje zone urbane ,bashkohore ,sikurse dhe qyteti Investimi ne fjale eshte vetem faza e pare per sistemimin e KUZ ne Marinez, qe do te pasojne nga dy etapa te tjera ne nje financim total prej 60 milion lek te reja duke mbyllur te gjithe sistemin e kanalizimeve per kete fshat. .Nderkohe nuk do te mungojne ne te ardhmen e afert investimet e tjera per kete zone,dhe sidomos ne largimin e mbetjeve urbane ,si dhe ne rritje te sigurise dhe standarteve mjedisore per komunitetin. Kryetarja e Bashkise ka bere te ditur gjithashtu se kompania Bankers eshte ne procedura per te mundesuar tw tjera burime ujore per kete zone per ujesjellesin Marinez nga do sigurohet furnizimi me uje te pijshem per popullaten.


S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.