Grevistet lene greven ne Zharrez arrijne qellimin

Grevistet lene greven ne Zharrez arrijne qellimin

1063
SHPËRNDAJE

Grevistet lene greven ne Zharrez arrijne qellimin duke detyruar qeverine te plotesoje kerkesat e tyre

Të nderuar,
Lutem gjeni bashkëlidhur Urdhrin e Kryeministrit, nr. 178, datë 27.12.2016 “Për ngritjen e grupit ndërministror të punës për vlerësimin e situatës së krijuar nga lëkundjet e tokës në zonën e fshatit Zharrës dhe për përcaktimin e masave që duhet të merren në varësi të shkaqeve të ndodhjes së fenomenit të lëkundjeve të tokës”.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.