Gati godinat e shkollave per fillimin e vitit te ri shkollor 2016-2017.

Gati godinat e shkollave per fillimin e vitit te ri shkollor 2016-2017.

366
SHPËRNDAJE

Bashkia Roskovec nepermjet nje financimi prej 11 milion leke te reja nga te ardhurat e vet bashkise si dhe 13,7 milion leke te reja nga Fondi i Rajoneve ka nisur dhe eshte ne perfundim te riparimit, rikonstruksionit, lyerjes se fasadave ,rregullimit te territoreve,dhe pajisjes me kushtet e pershtatshme ne klasa dhe ato higjeno sanitare per te gjitha shkollat 9 vjecare te bashkise Roskovec.Kryetarja e Bashkise Roskovec Majlinda Bufi ka siguruar te gjithe prinder , nxenes dhe staf pedagogjik te arsimit ne territorin e Bashkise Roskovec se ky vit i ri shkollor do te gjej gati te gjitha shkollat dhe ne kushte te permiresuar nga nje vite me pare. Eshte prioritet i bashkise dhe keshillit bashkiak qe kane bere te mundur qe me hwret te miratohej nje paket financiare prej 11 milion leke te reja per riparimin e shkollave ndersa u aplikua projekti tek Fondi i Rajoneve dhe u fitua me nje vlere financiare 13,7 milion leke te reja duke nisur edhe zbatimin per kushtet higjeno sanitare ne disa shkolla ku ata mungonin teresisht. Bashkia Roskovec ka thene kreu i kesaj bashkie nuk do te rresht asnjeher per te investuar ne permirsimin e kushteve ne shkolla ne te ardhmen 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.