Foto/Punonjesit e Rafinerise Fier ne protest 

Foto/Punonjesit e Rafinerise Fier ne protest 

66
SHPËRNDAJE

Rreth 150 punonjes te rafinerise se naftes ne Fier kane protestuar mengjesin e sotem ne dyert e uzines.Protesta e sotme vijon te mbetet mungesa e marrjes se pagave prej nentorit te vitit 2016 si dhe mungese te sigurimeve prej 21 muajsh. 

Protestuesit gjithashtu jane shprehur te pasigurt per kete situate nisur nga nje deklarate e administratorit te uzines per ti transferuar keta punonjes ne Ballsh. 

Punonjesit jane shprehur se deri tani nuk kane marre asnje shkrese zyrtare por vetem verbalisht per tu transferuar ne uzinen e perpunimit te naftes ne Ballsh por nuk pranojne nese ky vendim do ketkonte te zbatohej prej tyre

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.