Foto/Ne Verri protestohej , impianti prezantohet me publikun qe mungonte

Foto/Ne Verri protestohej , impianti prezantohet me publikun qe mungonte

313
SHPËRNDAJE

Dhenia me koncension per ndertimin e impiantit te menaxhimit dhe perpunimit te mbetjve urbane te qarkut Fier eshte prezantuar sot publikut  ne nje takim ku ne fakt mungonte publiku

 Degjesa publike kishte pjesmarrje te institucioneve shteterore ne rang qarku por muk kishte perfaqesues nga komuniteti  Nje fakt I tille eshte pohuar edhe nga elidiona shehu, adminstratorja e studios mjedisore.


Gjate takimit jane prezantuar edhe disa nga fazat e ketij projekti.


Projekti I referohet eksperiancave te ngjashme boterore dhe kushteve ekzistuese ndersa pike se pari synon zhvendosejn e mbetjeve nga vendodhja e vjeter dhe kthimin e ti nje park public.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.