Foto/Dushku i Kurjanit,fshati qe nuk egzistonte ne ..

Foto/Dushku i Kurjanit,fshati qe nuk egzistonte ne ..

486
SHPËRNDAJE

Dushku i Kurjanit,fshati qe nuk egzistonte dje ne asnje projekt apo investim sot po prek kete realitet.Ne Dushkun e larget ne Kurjan , dje banoret perdornin vetem kafshet per transport sot ka shkuar rruga e asfaltuar.Bashkia Roskovec duke njohur problematiken e komunitetit dhe mungesen e komunikimit ne infrastrukture ka nisur dhe thuajse ka perfunduar rikonstruksionin e rruges ne fjale

 Rruga Dushk në Njësinë Administrative Kurjan ka një gjatësi prej 1,5 km . Prej shume vitesh ishte kthyer në shqetësim për banorët, duke vështirësuar jo vetëm transportimin e prodhimeve bujqësore të zonës drejt vend – tregtimeve të tyre, por edhe të lëvizjes dhe komunikimit të përditshëm të vet banorëve

Rruga ne fjale i shtohet   fondit  te dhjetra e dhjetra rrugëve qe ka investuar  Bashkia Roskovec ne kete periudhe te shkurter kohe .Shperndarja e financimeve dhe investimeve nga bashkia Roskovec eshte kryer sipas problematikave te komunitetit por edhe emergjences duke trajtuar ne menyre te barabarte edhe skajin me te larget te bashkise Roskovec

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.